Hidroreg - hidratează-te cu cap, nu doar cu apă!

Hidroreg- abordat in cadrul unei emisiuni - Unica.md | Revistă online dedicată femeilor din Moldova

Revistă online pentru femei cu cele mai noi informaţii din modă, frumuseţe, sănătate, alimentaţie, sex, diete, reţete - de la cei mai buni specialişti din Moldova!

detalii Luni, 31 Iulie 2017

Balkan Pharmaceuticals a premiat specialiştii din domeniul medical în cadrul Balului de Primăvară Aquarelle

Compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals a susţinut Balul de primăvară organizat de Aquarelle. În cadrul evenimentului, Balkan Pharmaceuticals a premiat cei mai buni specialişti din domeniul medical de la noi din ţară.

Cea de-a 14-a ediţie a Balului de primăvară a fost dedicată tuturor femeilor. Tradiţional, Balul a inclus ceremonia de decernare a premiilor Aquarelle şi un concert la care au evoluat interpreții autohtoni.

detalii Marti, 04 Aprilie 2017

Balkan Pharmaceuticals a deschis în Moldova una dintre cele mai mari fabrici de medicamente din Europa de Est

La inaugurarea fabricii au fost prezenţi Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, Directorul Executiv al companiei Balkan Pharmaceuticals, Vasile Cazacu, reprezentanți ai mediului academic, ai instituțiilor medico-sanitare și farmaceutice şi angajați ai companiei. Invitații au avut ocazia să vadă procesul de producere a medicamentelor şi să facă un tur al fabricii.  

detalii Joi, 20 Octombrie 2016

Balkan Pharmaceuticals a susținut primul simpozion național de Oncologie din Republica Moldova

Joi, 13 octombrie 2016, în incinta Institutului Oncologic din Republica Moldova a avut loc ceremonia de inaugurare a Simpozionului Național de Oncologie cu participare internațională. Evenimentul a fost organizat de Academia de Științe a Moldovei, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Institutul Oncologic și Societatea Oncologică din Republica Moldova, cu susținerea financiară a companiei Balkan Pharmaceuticals.

detalii Vineri, 14 Octombrie 2016

VIDEO. Vizita la fabrica Balkan Pharmaceuticals a unui jurnalist din Franţa

În februarie 2016, Balkan Pharmaceuticals l-a primit în vizită pe jurnalistul francez Xavier Deleu la fabrica sa de producere a medicamentelor din Chișinău.

 

Pe parcursul vizitei, jurnalistul a avut ocazia să vadă spaţiile cu acces redus din interiorul fabricii din Chișinău şi să discute cu administraţia companiei şi unii angajaţi. Jurnalistul a făcut o vizită şi la fabrica nouă din Sîngera a Balkan Pharmaceuticals, amenajată în proporţie de 85%. La final, echipa de filmare a vizitat şi cel mai mare depozit de medicamente din Republica Moldova, de unde sunt redistribuite în farmacii majoritatea produselor Balkan Pharmaceuticals.

detalii Luni, 20 Iunie 2016

Balkan Pharmaceuticals a susţinut cea de-a 6-a ediţie a Congresului Medical Internaţional pentru studenţi şi tineri medici „MedEspera”

În perioada 12-14 mai 2016, la Chişinău a avut loc Congresul Medical Internaţional pentru studenţi şi tineri medici „MedEspera”. Aflat la cea de-a 6-a ediţie, evenimentul a întrunit peste 850 de participanţi, studenţi şi medici cu renume  din România, Ucraina, Germania, Rusia, Lituania, Israel și Armenia.

 

Congresul Medical Internaţional este o ocazie pentru tinerii cercetători din țară și din străinătate să efectueze un schimb de experiență și să se familiarizeze cu cele mai recente descoperiri științifice în domeniul medicinei și farmaceuticii. Cele mai bune cercetări ale studenţilor au fost premiate cu diplome de către conducerea universităţii.

detalii Luni, 16 Mai 2016

Echipa de futsal sponsorizată de compania Balkan Pharmaceuticals a câştigat Liga Kelme A promovând în prima ligă valorică

Echipa de fotbal de sală Balkan Pharmaceuticals a câştigat Liga Kelme A, al doilea ca valoare campionat de futsal din Moldova, promovând în prima ligă valorică. Meciul final a avut loc între finalistele „Balkan Pharmaceuticals” şi „Moldova U-21”. Scor final 9:7 pentru echipa sponsorizată de compania Balkan Pharmaceuticals.

„Suntem foarte fericiți că am luat primul loc. Am câștigat Divizia B, apoi divizia A, iar acum vrem să câștigăm divizia națională. Totul se datorează sponsorului nostru, care a fost întotdeauna alături de noi și ne-a ajutat să trecem peste momentele grele și să ne concentrăm pe ceea ce ne place să facem mai mult – să jucăm. Suntem o echipă unită, jucăm de mult timp împreună și suntem dispuși să progresăm. Vrem medalii. Ne batem pentru primul loc” a declarat Nicolae Ignat, membru al echipei Balkan Pharmaceuticals.

detalii Marti, 03 Mai 2016

Un jurnalist francez în vizită la fabrica Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals l-a primit în vizită luni, 1 februarie 2016, pe jurnalistul francez Xavier Deleu la fabrica sa de producere a medicamentelor din Chișinău.


Pe parcursul vizitei, jurnalistul a avut ocazia să vadă spaţiile cu acces redus din interiorul fabricii din Chișinău şi să discute cu administraţia companiei şi unii angajaţi. Jurnalistul a făcut o vizită şi la fabrica nouă din Sîngera a Balkan Pharmaceuticals, amenajată în proporţie de 85%. La final, echipa de filmare a vizitat şi cel mai mare depozit de medicamente din Republica Moldova, de unde sunt redistribuite în farmacii majoritatea produselor Balkan Pharmaceuticals.

detalii Luni, 01 Februarie 2016

Balkan Pharmaceuticals vă felicită cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Fiecare sfârșit de an este un bun prilej pentru totalurile realizărilor obţinute, dar și o ocazie potrivită pentru a face planuri de viitor. Pe parcursul anului care a trecut, compania noastră a continuat să producă medicamente calitative și accesibile pentru oameni și a reușit să se mențină pe lista celor mai importante companii farmaceutice din Republica Moldova.

detalii Joi, 24 Decembrie 2015

Balkan Pharmaceuticals susţine financiar o echipă de fotbal de sală din Moldova

Este deja o practică obişnuită în marile companii să contribuie la îmbunătăţirea vieţii oamenilor din comunitatea în care îşi desfăşoară afacerea. Şi în Republica Moldova sunt din ce în ce mai mulţi antreprenorii ce înţeleg de ce este bine să ajuţi, fie prin susţinerea domeniului ştiinţific, donaţii sau susţinerea tinerilor talentaţi în diferite domenii.


Încă de la începutul activităţii, ca parte a politicii sale de responsabilitate socială corporativă, compania farmaceutică autohtonă, Balkan Pharmaceuticals, sprijină desfăşurarea diferitor evenimente cu profil medical şi farmaceutic şi promovează modul de viaţă sănătos.

detalii Marti, 10 Noiembrie 2015

Numărul cuplurilor din Moldova care nu pot avea copii s-a dublat în ultimii ani

În ultimii ani, numărul de cupluri din Moldova care nu pot avea copii a crescut. Datele statistice arată că 22 de cupluri din 100 nu pot concepe un copil, una dintre cauzele acestei situaţii fiind infertilitatea la bărbaţi.

Specialiştii atenţionează asupra mai multor factori care duc la apariţia infertilităţii masculine. Printre aceştia pot fi dezechilibrul hormonal, un stil de viaţă incorect (fumat, consum de alcool în exces), relaţiile sexuale neprotejate, infecţii ale tractului reproductiv (prostata) ş.a.

 

Medicina se află în permanentă căutare de metode şi preparate care să rezolve problemele de fertilitate. Specialiştii urologi din Moldova colaborează cu medici de profil din alte ţări în vederea identificării celor mai eficiente tratamente ale bolilor urologice. 

detalii Simbata, 24 Octombrie 2015

Primul curs de instruire al asistenţilor medicali, organizat cu suportul Balkan Pharmaceuticals

În ultimii ani, spitalele din Moldova se confruntă cu o lipsă acută de cadre medicale. Din cauza salariilor mici şi a condiţiilor nefavorabile în care sunt nevoiţi să lucreze, o mare parte din specialiştii din sistemul medical aleg să plece peste hotare în căutarea unui serviciu mai bine plătit.


Datele statistice arată că numărul asistenţilor medicali care activează în spitalele din ţară este în scădere.
Dacă în 2012 în Moldova activau 22.760 asistenţi medicali, în 2014, numărul specialiştilor în domeniu s-a redus cu circa 800 (21.971). Astfel, în majoritatea cazurilor, medicii sunt nevoiţi să îndeplinească responsabilităţile cadrelor care lipsesc din sistem, adică să lucreze dublu sau triplu.

 

detalii Marti, 13 Octombrie 2015

Balkan Pharmaceuticals participă la cea de-a 4-a ediţie a Congresului Naţional de Oncologie

În perioada 8-9 octombrie 2015, compania Balkan Pharmaceuticals participă la cea de-a 4-a ediţie a Congresului Naţional de Oncologie. Evenimentul este organizat cu ocazia împlinirii a 55 de ani de la fondarea Institutului Oncologic din Republica Moldova.

 

La congresul cu genericul „Modernizarea serviciului oncologic în contextul integrării europene” au fost invitaţi cercetători ştiinţifici şi medici oncologi din Moldova, România, Ucraina şi Rusia.

 

„Vreau să remarc că acest eveniment este extraordinar de important în ştiinţa academică, în ştiinţa medicală din Moldova. Implementările savanţilor în managementul serviciilor oncologice, în diagnosticul precoce, în tratamentul chirurgical, chimioterapeutic, radioterapeutic vor duce la ameliorarea asistenţei oncologice a populaţiei din ţara noastră”, a menţionat Gheorghe Ţâbârnă, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, membru al Academiei de Ştiinţe din Moldova.

 

 

detalii Vineri, 09 Octombrie 2015

Balkan Pharmaceuticals participă ca partener la cea de-a 4-a ediţie a Congresului internaţional al societăţii de anesteziologie şi reanimatologie din Moldova

În perioada 8 - 10 septembrie 2015, compania Balkan Pharmaceuticals participă la cea de-a 4-a ediție a Congresului Internațional al Societății de Anesteziologie și Reanimatologie din Moldova.

Compania susţine desfășurarea evenimentului şi este unul din sponsorii acestuia. La standul Balkan Pharmaceuticals, vizitatorii se pot informa despre preparatele din ramura medicamentelor cu efect antiinflamator și analgezic, precum
DEXKETOPROFEN saucele cu acțiuni asupra sistemului cardio-vascular, precum HEPARIN.

„Avem o multitudine de preparate ce se utilizează în domeniul anesteziei și terapiei intensive. Din această cauză ne cunosc destul de bine medicii și am venit pentru susținerea lor cu o cotă de sponsorizare în organizarea acestui eveniment”, a spus Sergiu Cerlat, șeful reprezentanței Balkan Pharmaceuticals Moldova

La Congres au fost invitați specialiști din Moldova, România, Spania, Israel și Rusia, iar printre oficialități se enumeră Dorel Săndesc, secretarul de stat al Ministerului Sănătății din România și Serghei Șandru, președintele
Societății de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova.

„Considerăm că este un eveniment important, deoarece progresarea anesteziologiei implică inevitabil și face terenul pentru progresarea tuturor celorlalte specialități care contactează cu specialitatea noastră. În mod tradițional, companiile ajută la organizarea conferințelor prin diverse sponsorizări. Acest an a fost deosebit de dificil pentru companii, deoarece s-a reflectat și situația economică asupra lor, ceea ce am resimțit și noi. De obicei este o cooperare destul de bună între societatea de anestezie și companii” a declarat Andrei Belîi, vicepreședintele Societății de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova.

Cea de-a 4-a ediție a Congresului este organizată de Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova, cu suportul Centrului Universitar de Simulare în Instruirea Medicală din Moldova, Societatea pentru Studiul și Combaterea Durerii din Moldova, Societatea Europeană de Anesteziologie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Moldova și Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă.

detalii Joi, 10 Septembrie 2015

Balkan Pharmaceuticals şi-a prezentat medicamentele la evenimentul ce a marcat 120 de ani de la fondarea Spitalului Clinic de Psihiatrie

Compania Balkan Pharmaceuticals şi-a prezentat medicamentele cu efect asupra sistemului nervos în cadrul conferinţei ştiinţifico-practice organizate cu ocazia aniversării a 120 ani de activitate a Spitalului Clinic de Psihiatrie din Chişinău.

 

Evenimentul este organizat anual pe 10 iulie, în acest an fiind invitați cercetători științifici și medici psihiatri din spitalele din Moldova, România și Rusia. La conferinţă medicii au prezentat unele rezultate ale cercetărilor efectuate, au descris efectele unor preparate asupra diferitor forme de tulburări mintale, metode de tratament şi produse care s-au dovedit a fi eficiente pe parcurs.

detalii Luni, 13 Iulie 2015

Balkan Pharmaceuticals a finanţat editarea unui ghid pentru stomatologi

Compania Balkan Pharmaceuticals a finanţat publicarea Ghidului „Farmacoterapia afecţiunilor stomatologice”, editată la Chișinău, în 2014. Publicaţia este dedicată cadrelor didactice şi medicilor practicieni, dar şi studenţilor de la Universitatea de medicină.

Cartea este rezultatul colaborării între un număr important de specialişti şi constituie o colaborare în premieră între specialiştii 

detalii Luni, 12 Ianuarie 2015

Compania Balkan Pharmaceuticals vă felicită cu sărbătorile de iarnă

Cu ocazia luminoaselor sărbători de iarnă, compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals vă adresează cele mai calde salutări şi urări de bine.
 

 

Vă dorim sănătate, pace în suflet, bucurii, bunăstare şi prosperitate. Fie ca Anul Nou să vă aducă noi succese, căldură în casă şi multă, multă fericire.

detalii Marti, 30 Decembrie 2014

Balcan Pharmaceuticals susţine ştiinţa farmaceutică din Moldova

Facultatea de Farmacie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a sărbătorit, pe 31 octombrie 2014, 50 de ani de la fondare și 80 de ani de la nașterea profesorului universitar Vasile Procopișin. La ceremonia de aniversare, care a avut loc la Palatul Republicii, au venit reprezentanții celor 45 de promoții de farmaciști, cadre didactice, reprezentanții universităților de medicină și farmacie din România, Ucraina și Rusia.

detalii Vineri, 31 Octombrie 2014

Balkan Pharmaceuticals - producătorul autohton cu cel mai mare număr de medicamente înregistrate în 2013

La finele anului trecut, ponderea medicamentelor autohtone constituia 18,75% din piața farmaceutică. Potrivit unui raport al Agenției Medicamentului, produsele au fost fabricate de 28 de producători, însă numărul lor s-a redus până la 16, odată cu implementarea Regulilor de bună practică de fabricație a medicamentelor de uz uman. 

Industria farmaceutică naţională a înregistrat anul trecut o creștere a volumului producerii - de la 32,74 mln.USD în anul 2012, la 35,96 mln USD în 2013, sau cu 9,83% mai mult. Totodată, volumul vânzărilor pe piaţa internă a Republicii Moldova în anul 2013 s-a diminuat neesenţial comparativ cu 2012, iar exporturile au crescut cu 21,93%, constituind 13,9 mln. USD. 

detalii Miercuri, 21 Mai 2014

Compania Balkan Pharmaceuticals finanţează publicarea a 3 manuale de farmacologie

În anul 2013, cu susţinerea financiară a companiei Balkan Pharmaceuticals, la Chișinău au fost publicate 2 manuale şi un ghid pentru studenţii şi rezidenţii de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, dar şi pentru farmacişti şi specialiştii care elaborează medicamente.

Fiind o companie care activează în domeniul farmaceutic din 2007, Balkan Pharmaceuticals acordă o atenţie deosebită susţinerii iniţiativelor şi cercetărilor ştiinţifice în

detalii Luni, 02 Decembrie 2013

Investiţiile româneşti în R. Moldova – model de urmat pentru investitorii europeni

În perioada 5 – 6 noiembrie 2013, la Chişinău se desfăşoară cea de-a III-a reuniune a Comisiei comune pentru Integrare Europeană (CCIE) dintre Parlamentul Republicii Moldova şi cel al României.

Din partea română, delegaţia este condusă de co-preşedintele CCIE, senatorul Florin Constantinescu, iar Parlamentul moldovean este reprezentat de Ana Guţu, Președinta Comisiei politică externă a parlamentului RM, Co-Preşedintă a CCIE.

Membrii celor două delegaţii au discutat despre mai multe proiecte din domeniile economic, energetic, al educaţiei. Totodată, în timpul evenimentului a fost semnată o Declaraţie prin care Parlamentul României îşi manifestă susţinerea faţă de integrarea RM în Uniunea Europeană.

detalii Miercuri, 06 Noiembrie 2013

(FOTO) BALKAN PHARMACEUTICALS PARTICIPĂ LA CONGRESUL DE GASTROENTEROLOGIE ŞI HEPATOLOGIE

Compania Balkan Pharmaceuticals participă la „Congresul al III-lea de Gastroenterologie şi Hepatologie cu participare internaţională", care se desfăşoară în perioada 20 – 21 iunie 2013, la Spitalul Clinic Republican din Chişinău. La congres au fost invitaţi cercetători ştiinţifici şi echipe de medici din Moldova, Cehia, România, Ucraina, Azerbaidjan, care prezintă rezultatele activităţii lor de cercetare şi inovare în domeniul tratării bolilor sistemului digestiv, dar şi experienţe clinice de ultimă oră. Comunicările de la Congres prezintă opţiuni de tratament ale afecţiunilor, forme rare ale unor maladii, noi metode de tratament, dar şi o prezentare din partea echipei de medici care a efectuat un transplant hepatic în premieră, în Moldova.

detalii Joi, 20 Iunie 2013

BALKAN PHARMACEUTICALS AJUTĂ ÎN LUPTA CU CANCERUL

În perioada 3-8 iunie, în Moldova, se marchează „Săptămâna Anticancer”. În ultimii 25 de ani numărul persoanelor diagnosticate cu cancer este în creştere. Conform datelor Institutului Oncologic, în anul 2012, au fost luaţi la evidenţă 8204 bolnavi primari, în creştere faţă de anul precedent (8080). Lupta cu cancerul au pierdut-o 5734 persoane în 2012, cu 102 cazuri mai mult decât în anul precedent. Totodată, a crescut şi numărul de pacienţi la care tumorile s-au depistat în primele stadii (37,5% în 2012, faţă de 34,3% în 2011), când boala poate fi tratată, iar pacienţii reabilitaţi. Pentru a spori nivelul de informare al populaţiei despre factorii de risc, modalităţi de prevenire şi tratamentul cancerului, compania Balkan Pharmaceuticals a iniţiat campania „Ajută în lupta cu cancerul”. În cadrul campaniei, am organizat evenimentul de donare a unui lot de medicamente în valoare de 1,5 milioane lei din partea companiei Balkan Pharmaceuticals către IMSP Institutul Oncologic.

detalii Simbata, 08 Iunie 2013

ÎN LUPTA CU CANCERUL: BALKAN PHARMACEUTICALS A DONAT MEDICAMENTE ÎN VALOARE DE 1,5 MLN LEI INSTITUTULUI ONCOLOGIC

Astăzi, 7 iunie, la Institutul Oncologic a avut loc evenimentul de donare a unui lot de medicamente în valoare de 1,5 milioane lei din partea companiei Balkan Pharmaceuticals către IMSP Institutul Oncologic. Compania farmaceutică a donat 600 de cutii de Letrozol şi 600 de cutii de Anastrozol, preparate anti-hormonale, care se administrează mai ales femeilor cu cancer a glandei mamare şi de col uterin. Rolul acestor medicamente este să stopeze emisia de hormoni, care, în caz contrar, duc la progresarea maladiei. La eveniment au fost prezenţi Andrei Usatîi, Ministrul Sănătăţii, Victor Cernat, directorul general al IMSP Institutul Oncologic, Silviu Chiru, director general al companiei Balkan Pharmaceuticals şi în jur de 200 de medici.

detalii Vineri, 07 Iunie 2013

MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, ANDREI USATÎI A PARTICIPAT LA EVENIMENTUL DE DONARE A UNUI LOT DE MEDICAMENTE PENTRU IMSP INSTITUTUL ONCOLOGIC

La eveniment au mai participat Victor Cernat, Directorul general al IMSP Institutul Oncologic, Silviu Chiru, Director general al Companiei „Balkan Pharmaceuticals", Alexandru Coman, Director general al Agenţiei Medicamentului, precum şi medicii din cadrul IMSP Insitutului Oncologic. Donaţia, a cărei valoare constituie circa 1,5 mil. lei, a fost oferită de „Balkan Pharmaceuticals" şi presupune 600 de cutii de Letrozol şi Anastrozol, preparate care se administrează deseori femeilor cu cancer a glandei mamare şi de col uterin. Rolul acestor medicamente este să stopeze emisia de hormoni, care, în caz contrar duc la progresarea maladiei. În discursul său, Ministrul Sănătăţii a menţionat că Institutul Oncologic, pe agenda Ministerului Sănătăţii, este o instituţie prioritară, în sensul modernizării tehnologice, informaţionale, dotării cu medicamente şi tot ce ţine de diagnostic rapid, corect şi tratament adecvat la cea mai înaltă calitate. Totodată Andrei USATÎI a ţinut să mulţumească antreprenorului pentru acest gest considerabil, pentru inspiraţia şi abnegaţia depusă în activitatea lor.

detalii Vineri, 07 Iunie 2013

INSTITUTUL ONCOLOGIC A PRIMIT MEDICAMENTE DE 1,5 MILIOANE DE LEI, DONATE DE O COMPANIE FARMACEUTICĂ

Ministrul Sănătăţii Andrei Usatâi, directorul Institutului Oncologic Victor Cernat şi cel al Agenţiei Medicamentului, Alexandru Coman, au participat la recepţia medicamentelor donate de Balkan Pharmaceuticals. Cele 600 de cutii de Letrozol şi 600 de cutii de Anastrozol, donate de Balkan Pharmaceuticals, vor fi utilizate în tratamentul femeilor bolnave de cancer al glandei mamare şi de col uterin. Producătorul de medicamente Balkan Pharmaceuticals a donat astăzi 600 de cutii de Letrozol şi 600 de cutii de Anastrozol, în valoare totală de 1,5 milioane de lei, Institutului Oncologic. Cele două produse farmaceutice sunt, de fapt, preparate anti-hormonale necesare în special femeilor cu cancer de glandă mamară şi col uterin.

detalii Vineri, 07 Iunie 2013

MEDICAMENTE DE 1,5 MLN DE LEI, DONATE INSTITUTULUI ONCOLOGIC

Un lot de medicamente în valoare de 1,5 milioane lei au fost donate astăzi Institutului Oncologic din Chișinău. Donația a fost făcută în cadrul campaniei „Ajută în lupta cu cancerul", inițiată de compania Balkan Pharmaceuticals. Lotul donat cuprinde 600 de cutii de Letrozol şi 600 de cutii de Anastrozol. Acestea sunt preparate anti-hormonale care se administrează mai ales femeilor cu cancer a glandei mamare şi de col uterin. Rolul acestor medicamente este să stopeze emisia de hormoni, care duce la progresarea maladiei. „Problema sănătății publice nu este doar o problemă a autorităților. Este problema fiecăruia din noi...

detalii Vineri, 07 Iunie 2013

CURAJUL DE A INVESTI ÎN MOLDOVA. EXEMPLUL BALKAN PHARMACEUTICALS

Odată cu aprobarea Strategiei Naţionale de Dezvoltare „Moldova 2020", ţara a pornit pe calea unui nou model de dezvoltare economică, prin înlocuirea modelului iniţial, bazat preponderent pe consum, spre un model dinamic, bazat pe atragerea investiţiilor. 26 de milioane de euro pentru 400 locuri de muncă Fabrica de producere a medicamentelor din Sângera este o investiţie românească de 26 de milioane de euro. Pe lângă utilajul implicat direct în producere, la fabrica companiei Balkan Pharmaceuticals au fost instalate şi alte sisteme performante, ceea ce face ca noul complex de producere să corespundă cu Standardele Internaţionale şi Regulile de Bună Practică în Fabricarea Medicamentelor (GMP).

detalii Vineri, 29 Martie 2013

BALKAN PHARMACEUTICALS VA PRODUCE ANTIBIOTICE ÎN MOLDOVA

Premierul Vlad Filat a vizitat astăzi fabrica producătorului farmaceutic, aflată încă în fază de construcţie. Potrivit directorului general al companiei, Silviu Chiru, aici vor lucra circa 400 de angajaţi. Fabrica de medicamente Balkan Pharmaceuticals din Sângera va produce antibiotice, relevă Info-Prim Neo. Premierul în exerciţiu Vlad Filat a mers astăzi în vizită la această fabrică aflată încă în construcţie. Prim-ministrul a precizat că exporturile de medicamente din Moldova vor fi tot mai frecvent prezente pe piaţa comunitară, după intrarea în vigoare a Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană. În timpul vizitei sale, premierul...

detalii Miercuri, 20 Martie 2013

Prim-ministrul în vizită la Balkan Pharmaceuticals

Premierul Vlad Filat a vizitat astăzi fabrica producătorului farmaceutic, aflată încă în fază de construcţie. Fabrica de medicamente Balkan Pharmaceuticals din Sângera va produce antibiotice, relevă Info-Prim Neo. Premierul în exerciţiu Vlad Filat a mers astăzi în vizită la această fabrică aflată încă în construcţie. Prim-ministrul a precizat că exporturile de medicamente din Moldova vor fi tot mai frecvent prezente pe piaţa comunitară, după intrarea în vigoare a Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană. În timpul vizitei sale, premierul a văzut secţiile de producţie, care în septembrie vor fi puse în funcţiune. „Mă bucur foarte mult că în Republica Moldova avem parte de o astfel de investiţie impunătoare. Eu vă rog să continuaţi investiţiile fiindcă avem nevoie de ele pe piaţa farmaceutică", a spus Vlad Filat. Potrivit directorului general Balkan Pharmaceuticals, Silviu Chiru, în această fabrică vor lucra circa 400 de angajaţi.

detalii Marti, 19 Martie 2013

BALKAN PHARMACEUTICALS CONSTRUIEŞTE ÎN SÎNGERA CEA MAI MARE FABRICĂ DE FARMACEUTICE DIN SUD-ESTUL EUROPEI

Peste 90% din medicamentele din Republica Moldova sunt importate. Moldovenii, pentru a se trata, plătesc şi costurile de import şi adaosul comercial al farmaciilor. Numai în 2012, suma pe care au cheltuit-o consumatorii pentru medicamente a crescut cu 21,3%, faţă de anul precedent şi a constituit 2,3 miliarde de lei. Preparatele medicamentoase ar fi mai accesibile pentru populaţie, dacă în Moldova ar creşte cota de medicamente produse local. Locuri de muncă pe 12.000 de metri pătraţi În preajma Chişinăului, la Sângera, creşte o investiţie de de 26 de milioane de euro. Este vorba despre noua fabrică a companiei Balkan Pharmaceuticals, care urmează să fie dată în exploatare la începutul lunii septembrie 2013. Noul complex de producere, cu o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, va oferi 400 de locuri de muncă bine plătite profesioniştilor de calificare înaltă - medici, chimişti, tehnologi, mecanici, programatori, ingineri, plus alte câteva zeci de locuri de muncă în procesul de distribuţie.

detalii Joi, 14 Februarie 2013
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Blowjob
Creampie
Creampie
Threesome
Creampie
Threesome
Creampie