Noutăți

Alexei Untilov despre rezultatele echipei de futsal Balkan Pharmaceuticals

Alexei Untilov despre rezultatele echipei de futsal Balkan Pharmaceuticals

Alexei Untilov de la Clubul de futsal Balkan Pharmaceuticals, și-a împărtășit impresiile despre sezonul 2018/2019 în Liga JOMA și a comentat faptul că a fost recunoscut ca cel mai bun jucător al lunii noiembrie.

- Care sunt impresiile despre acest sezon? Totul merge așa cum ați planificat?

- Sezonul promite să fie foarte interesant. În acest an nu există un favorit clar. Toate echipele sunt echilibrate și oricare dintre ele poate reuși, cu pregătirea corespunzătoare și norocul necesar. Încă mai avem mult de lucru pentru îmbunătățirea jocului.

- Apropo, ce sarcini și-a pus echipa?

- Cele mai înalte. Ne vom strădui să câștigăm fiecare meci.

- În timpul verii, au ajuns la club jucători puternici din futsal - Chitoroagă, Munteanu, Iordachi. Cum s-au adaptat noii colegi?

- Probabil e mai bine să-i întrebăm pe ei. Dar, în ceea ce mă privește, cred că s-au adaptat bine. Principalul lucru este că spiritul de echipă este la nivel înalt. Jucăm ca un tot întreg.

- Ați fost recunoscut ca cel mai bun jucător al lunii noiembrie. A fost ceva neașteptat?

- Să fiu sincer, da. Nu ascund faptul că am fost onorat cu acest premiu, dar este important să înțelegem că este rezultatul muncii asidue a întregii echipe.

- Cine este favoritul sezonului?

- Un favorit rămâne a fi campioana en-titre - Dinamo, dar, așa cum am spus, echipele sunt foarte echilibrate și în acest sezon vor fi suficiente surprize.

P.S. După patru runde din noul campionat al Moldovei, echipa Balkan Pharmaceuticals ocupă locul doi, cu doar un punct în spatele liderului Rîmbcom, astfel încât liderul "farmaciștilor" nu aruncă cuvintele în aer...

Sursă: sports.md