Noutăți

(Articol) Politica de control a calității - garantul succesului

(Articol) Politica de control a calității - garantul succesului

Articol publicat în ediția Martie-Aprilie a revistei Aquarelle, despre politica de control a calității pentru medicamentele companiei Balkan Pharmaceuticals.

„Scopul de bază al departamentului de control al calității este influențarea semnificativă la timpul potrivit asupra nivelului calității produselor scoase pe piață. Doar după 4-5 trepte de control produsul nimerește la distribuitori și pe rafturile farmaciilor din Moldova.

Compania lucrează după standardele GMP și speră ca în viitorul apropiat, pe lână piața din Moldova și a câtorva țări din CSI, să iasă pe piața Uniunii Europene. Balkan Pharmaceuticals pentru asta deja folosește controlul necesar al calității produsului și așteaptă doar sosirea inspectorilor europeni pentru a primi permisiunile corespunzătoare pentru livrarea produsului în UE.

Datorită corespunderii standardelor ridicate ale calității, pe parcursul a 10 ani preparatele medicamentoase ale Balkan Pharmaceuticals înregistrate și scoase în vânzare au ajuns la 130 de articole produse în 250 de forme și dozaje. Printre aceste sunt: preparate antitumorale de calitate înaltă, hormoni androgeni și alte preparate pentru tratarea patologiilor endocrine.”


Sursă: aquarelle.md