Noutăți

Balkan Pharmaceuticals a câștigat prima ediție a Cupei AIR

Balkan Pharmaceuticals a câștigat prima ediție a Cupei AIR

Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a organizat sâmbătă, 25 mai 2019, prima ediție a Cupei AIR la fotbal, dedicată membrilor organizației, cu scopul de a susține și promova relațiile de parteneriat dintre reprezentanții investitorilor din România în Republica Moldova, dar și pentru promovarea modului sănătos de viață în rândurile oamenilor de afaceri și ale angajaților lor.

Competiția s-a desfășurat la Clubul Sportiv pentru copii si tineret Buiucani din municipiul Chișinău, cu suportul partenerului oficial, Federația Moldovenească de Fotbal.

La ceremonia de inaugurare a turneului au luat cuvântul Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ionita, Vicepreședintele Federației Moldovenești de Fotbal, Dragos Hincu și Președintele Executiv al Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova, Dan Nutiu.

Balkan Pharmaceuticals a devenit câștigătoarea primei ediții a Cupei AIR, marcând în total 31 goluri, în patru meciuri. În finala competiției, Balkan Pharmaceuticals a dispus de echipa Trigor AVD cu scorul de 7:3. Goal-getter-ul turneului a devenit jucătorul echipei Balkan Pharmaceuticals - Dumitru Cojocaru, care a înscris de 18 ori.
La ceremonia de premiere a participat domnul Adrian Berezintu, ministru consilier la Biroul de Promovare Comercial-Economică Chișinău din cadrul Ambasada României în Republica Moldova.


Sursă: Matinalii TVR Moldova