Noutăți

Balkan Pharmaceuticals oferă suport Poliției de Frontieră

Balkan Pharmaceuticals oferă suport Poliției de Frontieră

S.C. Balkan Pharmaceuticals S.R.L. își exprimă recunoștința pentru abnegația de care dau dovadă angajații poliției de frontieră în lupta cu răspândirea COVID-19 în Republica Moldova. Compania a venit astăzi cu o donație către Serviciul Poliției de Frontieră în valoare de 500 litri de dezinfectant și 1000 măști de protecție de folosință repetată.

Balkan Pharmaceuticals mizează pe conștiinciozitatea cetățenilor care trec frontiera în această perioadă, fiind astfel solidari cu cei care stau la straja granițelor țării.

„În aceste momente este deosebit de important ca fiecare din noi să ofere sprijin autorităților, în lupta cu răspândirea COVID-19. Cetățenii pot oferi acest sprijin prin faptul că stau acasă, respectă distanța socială, igiena mâinilor și recomandările autorităților. La rândul lor, persoanele juridice pot contribui prin asigurarea cu bunurile și serviciile necesare a celor care se află pe prima linie a acestei lupte invizibile - doctori, personal medical, farmaciști, polițiști etc. De aceea, pe lângă faptul că muncim zi-de-zi în regim de alertă, pentru a asigura instituțiile medicale și farmaciile cu medicamentele atât de necesare mai ales în această perioadă, am decis să donăm poliției de frontieră remediile preventive principale - soluții pe bază de alcool pentru dezinfectarea mâinilor și suprafețelor și măștile de protecție”, menționează reprezentanții Balkan Pharmaceuticals.
Sursă: Agora.md