Noutăți

Capitanul echipei Balkan Pharmaceuticals decernat la Gala Laureaților AFSM

Capitanul echipei Balkan Pharmaceuticals decernat la Gala Laureaților AFSM
Asociația de fotbal în sală din Moldova a organizat pentru prima dată o ceremonie pentru onorarea celui mai bun portar, jucător și marcator atât în ​​campionatul masculin, cât și în cel feminin. Asociația, împreună cu partenerii tehnici, au decorat și cea mai bună echipă a sezonului 2018/19, cel mai bun arbitru și antrenor.

Căpitanul echipei Balkan Pharmaceuticals și goalkeeper-ul naționalei Moldovei - Oleg Chitoroagă, a fost recunoscut drept cel mai bun portar al anului.

„Premiul oferit este foarte important pentru mine din toate aspectele. El reprezintă faptul că anul nu a trecut în zadar, pentru că s-a muncit mult la antrenamente și la jocuri. Sarcina mea principală este să ajut echipa cu toată experiența mea, pentru a realiza un rezultat pozitiv. Fără echipă, n-aș putea fi cel mai bun”, a declarat Oleg Chitoroagă pentru balkanpharmaceuticals.com.


La întrebarea „Ce obiective ți-ai pus în față pentru 2020, în calitate de sportiv?”, Oleg ne-a răspuns – „vreau să ajut Balkan Pharmaceuticals să câștigăm campionatul și cupa; să fim o familie unită și să ajungem la sfârșit de sezon fără traume. La fel, îmi doresc enorm cât mai multe selecții și victorii cu echipa națională”.


În acest sezon, Balkan Pharmaceuticals a jucat 8 partide în care băieții noștri au marcat cel mai mult (68 de goluri) și au încasat cel mai puțin (16). Echipa și-a stabilit obiectivul de a deveni campioana Ligii Joma (liga supremă) și de a câștiga Cupa Moldovei.


Poze: Vadim Caftanat
Sursă: Futsal.md