Noutăți

FC Balkan Pharmaceuticals începe noul sezon cu două victorii consecutive

FC Balkan Pharmaceuticals începe noul sezon cu două victorii consecutive
Balkan Pharmaceuticals promovează constant modul sănătos de viață, prin susținerea echipelor și evenimentelor sportive din Republica Moldova.

Una din istoriile de succes, în acest sens, este echipa de futsal Balkan Pharmaceuticals, care are deja la activ o medalie de aur (Liga Kelme A / 2016) și două medalii de argint (Cupa Moldovei și Liga Joma / 2019).

Sezonul 2019 a început cu două victorii consecutive. În primul meci, Balkan Pharmaceuticals a dispus de nou-promovata Steaua Dental cu scorul de 7:2. Acesta a fost meciul de debut pentru jucătorul naționalei și deținătorul titlului de „Cel mai bun jucător 2018-2019” - Sergiu Nicolaiciuc, care s-a afirmat prin trei goluri marcate. Câte două goluri au fost înscrise de Sergiu Munteanu și Constantin Niță, ambii - jucători ai Naționalei Moldovei la futsal.

Pentru Sergiu Munteanu, acest meci a fost unul de debut în noul său rol de antrenor principal.

„Poziția de antrenor înseamnă pentru mine un plus mare de responsabilitate. Scopul meu este să fim un colectiv unit și o echipă integră. Împreună învingem și împreună pierdem. Dacă ne va reuși asta, nimeni nu ne va putea sta în cale”, a declarat Sergiu Munteanu pentru redacția balkanpharmaceuticals.com.

În cel de-al doilea meci, Balkan Pharmaceuticals a învins categoric echipa Olimpia Bălți, cu scorul de 11:1. Sergiu Nicolaiciuc a înscris de 5 ori, având 8 goluri la activ în doar două meciuri. Alte două goluri au fost înscrise de Ion Untilov, în min. 10 și 19. Câte o dată și-au înscris numele pe tabela de marcaj - Alexandru Țimbalist, Sergiu Munteanu, Valeriu Costin și Alexei Untilov, care a pus punctul final cu un gol în minutul 39.
În acest sezon, echipa și-a pus ca scop adjudecarea ambelor trofee - Cupa Moldovei și a titlul de campion în Liga Joma.

Următorul meci va avea loc Duminică, 17 noiembrie, la orele 16:00, în incinta Futsal Arenei din localitatea Ciorescu. Balkan Pharmaceuticals va lupta împotriva celor de la Nistru Chișinău.


Sursă: futsal.md
Poză: Vadim Caftanat