Noutăți

Grupul de lucru al OMS în vizită la Balkan Pharmaceuticals

Grupul de lucru al OMS în vizită la Balkan Pharmaceuticals
Fabrica de medicamente Balkan Pharamceuticals din or. Sîngera a fost vizitată de un grup de lucru la inițiativa și sub auspiciile Oficiului Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății.

Vizita a avut loc în perioada 18-19 iunie 2019, având drept scop instruirea personalului calificat. Din grupul de lucru au făcut parte doi instructori calificați din Danemarca, un inspector farmaceutic din Kîrghistan, 3 inspectori farmaceutici din Republica Moldova și mai mulți membri ai echipei Balkan Pharmaceuitcals în frunte cu Directorul Calitate - Carolina Mîțu.

Prin mesajul adresat de Hanne Bak Pedersen, Organizația „și-a exprimat încrederea că inspecția va contribui la o colaborare internațională fructuoasă și îmbunătățirea proceselor de reglementare farmaceutică la nivel regional”.
 „Suntem întodeauna deschiși colaborărilor cu organismele internaționale de profil, mai ales atunci când această colaborare vine să îmbunătățească procesele implimentate de companie. Considerăm vizita inspectorilor sub auspiciile Organizației Mondiale a Sănătății a fi de o importanță deosebită, atât pentru compania noastră cât și pentru Republica Moldova” - a declarat directorul Balkan Pharmaceuticals, Vasile Cazacu.