Noutăți

Balkan Pharmaceuticals a premiat specialiştii din domeniul medical în cadrul Balului de Primăvară Aquarelle

Balkan Pharmaceuticals a premiat specialiştii din domeniul medical în cadrul Balului de Primăvară Aquarelle

Compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals a susţinut Balul de primăvară organizat de Aquarelle. În cadrul evenimentului, Balkan Pharmaceuticals a premiat cei mai buni specialişti din domeniul medical de la noi din ţară.


 

Cea de-a 14-a ediţie a Balului de primăvară a fost dedicată tuturor femeilor. Tradiţional, Balul a inclus ceremonia de decernare a premiilor Aquarelle şi un concert la care au evoluat interpreții autohtoni.

 

Pe scena Palatului Național au fost rostite numele câștigătorilor la 30 de nominalizări, printre care, „Femeia legendă”, „Manager de Top”, „Familie model”, „Designerul anului”, „Proiectul special”,  „Cel mai bun proiect de business”, „Cel mai bun centru medical”, „Cel mai bun brand autohton” etc.

 

Balkan Parmaceuticals este unul dintre partenerii evenimentului. Compania farmaceutică contribuie prin activitatea sa la dezvoltarea unei societăţi sănătoase şi la creşterea speranţei de viaţă a populaţiei Republicii Moldova şi, în acelaşi timp, susţine oamenii talentaţi care demonstrează progres în activitatea lor medicală.
În cadrul ceremoniei de premiere, directorul companiei Balkan Pharmaceuticals, Vasile Cazacu, conferenţiar universitar, a decernat două premii speciale pentru doi medici distinşi: Olga Constantinică, doctor chirurg, proctolog, cu o experienţă de peste 30 de ani de activitate şi Gheorghe Ciupercă, medic stomatolog, fondator, medic şef clinica Jeorge Dental Studio. „Medicii din toată lumea au o profesie nobilă, dar şi foarte complicată. Prin propriul sacrificiu, ei ne dăruiesc nouă sănătate şi de multe ori, o nouă viaţă. În Moldova persoanele ce profesează în acest domeniu întâmpină o serie de greutăţi şi provocări. Asemenea evenimente, aduc un omagiu celor care fac o contribuţie deosebită pentru societatea noastră”, a menţionat Vasile Cazacu.

 

Balkan Pharmaceuticals este o companie producătoare de medicamente din Moldova, fondată în 2006. Recent, сompania Balkan Pharmaceuticals a inaugurat la Sângera, una dintre cele mai mari fabrici de medicamente din Europa de Est astfel, oferind cetățenilor medicamente calitative conform celor mai înalte standarde internaționale la prețuri accesibile.