Noutăți

Balkan Pharmaceuticals la Moldmedizin & Molddent 2018

Balkan Pharmaceuticals la Moldmedizin & Molddent 2018
MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este cel mai important eveniment medical din Republica Moldova, care are drept scop dezvoltarea pieţei autohtone de produse şi servicii medicale. Expoziţia are menirea de a contribui la dotarea instituţiilor medicale și farmaceutice din ţară cu medicamente calitative și tehnică performantă de diagnosticare şi tratament.
În acest an, Balkan Pharmaceuticals a amenajat stand-ul central al expoziției, în cadrul căreia va prezenta pacienților, lucrătorilor din domeniul medical și farmaceutic, dar și vizitatorilor de rând, informații importante despre noile medicamente și despre produsele care pot fi obținute gratuit în farmacii, în baza programului de stat de compensare a medicamentelor. Totodată, vom împărți cu publicul succesele, realizările, dar și planurile companiei pentru viitor.

Vă invităm în perioada 12-14 septembrie să ne vizitați stand-ul central din pavilionul principal al CIE Moldexpo, pentru o discuție plăcută, informație utilă, o cafea fierbinte și o poză memorabilă cu membrii echipei noastre.

Vă așteptăm cu drag!