Noutăți

Balkan Pharmaceuticals parteneri TVR în campania „Ai carte, ai parte!”

Balkan Pharmaceuticals parteneri TVR în campania „Ai carte, ai parte!”
După ce la începutul lunii iunie, TVR MOLDOVA și Balkan Pharmaceuticals au făcut o surpriză frumoasă pentru 260 de copii din satul Cărpineni, dăruind cărţi în limba română, în cadrul campaniei "Ai carte – ai parte!", ieri MATINALII și reprezentanții celui mai mare producătoru de medicamente din Moldova, au parcurs acelaşi traseu. În preajma sărbătorilor de iarnă, echipa a vizitat gradiniţa "Lăpuşniţa", instituţie renovată din temelii cu ajutorul guvernului României.
Odată ajunşi la destinaţie, Matinalii de la TVR Moldova și Balkan Pharmaceuticals au trecut printr-un proces inedit de transformare, intrând în pielea unor personaje. Cel mai aşteptat a fost bineînţeles Moş Crăciun, căruia copiii i-au recitat poezii, i-au cântat şi dansat.
Moş Crăciun nu a venit singur. Şi-a luat alături de el personaje istorice şi de poveste. Regele Arthur şi Robin Hood au organizat un adevărat show pentru copiii din Cărpineni.
Pentru că au fost cuminţi şi s-au pregătit pentru spectacol, copiii au primit cadouri pe măsură. Moş Crăciun a fost generos – a împărţit cărţi, rechizite, albume de desen şi o grămadă de dulciuri.
Grădiniţa "Lăpuşniţa" din Cărpineni este frecventată în prezent de 46 de copii.
Despre Campania „Ai carte, ai parte”, dar și alte proiecte sociale inițiate și realizate de  către Balkan Pharmaceuticals, a vorbit în platoul emisiunii „Obiectiv Comun” de la TVR Moldova - șeful reprezentanței Balkan Pharmaceuticals – Georgel Bacinschi.

Sursă: TVR Moldova