Noutăți

Comunicat privind acțiunile de caritate

De la fondare și până în prezent, compania Balkan Pharmaceuticals atrage o atenție deosebită acțiunilor de responsabilitate socială. Unul din scopurile noastre principale este să ajutăm oamenii să trăiască mai mult, să fie mai sănătoşi şi mai fericiţi. Din acest motiv, participăm în permanență la activități de importanță socială, pentru susținerea sistemului de sănătate, a culturii, a sportului și a oamenilor care au nevoie de ajutor. Este o muncă grea, pe care o facem împreună cu partenerii noștri din cadrul diferitor organizații.

În ultima perioadă, în adresa companiei noastre vin tot mai multe solicitări de ajutor din partea oamenilor. Noi ne declarăm solidari și vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați. Totuși, Balkan Pharmaceuticals este o întreprindere producătoare de medicamente și nu se ocupă direct și nemijlocit de actele de caritate. Toate acțiunile de binefacere se fac în colaborare cu partenerii noștri din cadrul asociațiilor media și de caritate și numai în urma unui studiu prealabil.

La moment, lucrăm asupra identificării unei soluții pentru a fi și mai aproape de cei care au nevoie de ajutor. Până atunci însă, dacă aveți un caz deosebit, vă îndemnăm să vă adresați cu un email la adresa [email protected] În urma unui studiu detaliat a cazului dumneavoastră, noi, împreună cu partenerii noștri din cadrul fundațiilor de caritate, vom încerca să găsim o formulă pentru a vă ajuta, .

Vă mulțumim pentru încredere și înțelegere. Împreună putem face lumea mai bună!