News

Joint Support Ultra - Revista Sport Magazin.ro

Joint Support Ultra - Revista Sport Magazin.ro
Majoritatea oamenilor, în special după o anumită vârstă, suferă destul de des de dureri de oase sau de articulații, cauzele acestora fiind multiple : traumatismul unei regiuni (mișcări bruște, ridicări incorecte a greutăților, căderi, întinderi, dislocare, lovituri), suprasolicitarea, imobilizarea prelungită, boli reumatice (artita).

Dacă ești în căutarea unui supliment alimentar cu o compoziție unică și revoluționară ce poate contribui la menținerea sănătății articulațiilor, oaselor și ligamentelor, Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra este produsul de care ai nevoie.

Un supliment ce are la bază ingrediente revoluționare 

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra are în compoziție 12 ingrediente și substanțe active standardizate, de calitate farmaceutică, ce contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. Pentru dezvoltarea acestui produs a fost nevoie de o perioadă de testare care a durat 5 ani. Numeroasele studii efectuate pe oameni și pe animale în acest interval au demonstrat eficiența crescută și tolerabilitatea superioară a acestui supliment pe bază de ingrediente patentate: colagen de tip II, MSM, glucozamină, condontrină,Turmeric, Boswellia și acid hialuronic.

Colagenul de tip II nedenaturat 

Colagenul de tip II nedenaturat (UC-II) – produs de firma de renume mondial Lonza – este derivat din sternul de pui. Conform unei serii de teste efectuate în 2017 de Societatea Internațională de Cercetare a Osteroartritei din USA, administrarea orală a acestui tip de colagen de tip II extras din sternul de pui (UC-II) poate diminua semnificativ deteriorarea cartilajului articular la șobolani. Studiul realizat pe un eșantion format din 20 de șobolani a reușit să demonstreze faptul că o doză zilnică suficientă de UC-II aplicată imediat după accidentare poate îmbunătăți funcția mecanică a genunchiului rănit și poate preveni deteriorarea cartilajului articular.

Un alt studiu ale cărui rezultate au fost publicate în Nutrition Journal în 2016 a relevat faptul că din cei 191 de voluntari cărora li s-a administrat  UC-II timp de 180 de zile, majoritatea au prezentat o ameliorare semnificativă a simptomelor, ceea ce a dovedit eficacitatea acestei substanțe în cazul durerii asociate cu osteoartrita genunchiului și altor simptome asociate. Osteoartrita care cauzează distrugerea cartilajului articular și remodelarea osului adiacent este cea mai des întâlnită formă de artrită ce afectează mai mult de 25 de milioane americani. Osteoartrita este tratată în prezent cu diverse analgezice, o serie de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), injecții intraarticulare cu corticosteroizi sau acid hialuronic, plus tramadol și alte analgezice opioide pentru ameliorarea durerii severe. Chiar dacă aceste terapii pot atenua simptomele bolii în mare parte, impactul lor asupra progresiei fiziopatologice a artritei este limitată. De aceea, tratamentul cu Colagen de tip II nedenaturat (UC-II) este o adevărată descoperire ce poate îmbunătăți viața a milioane de oameni.

Eficiență și toleranță ridicată 

Eficiența crescută și toleranța colagenului de tip II (UC-II) a fost menționată de un alt studiu ale cărui rezultate au fost publicate de Journal of the International Society of Sports Nutrition în 2013. Acest studiu controlat și randomizat a fost efectuat pe subiecți sănătoși care nu au avut antecedente de boală artrozică sau dureri articulare în repaus, dar au experimentat disconfort articular în timpul activității fizice intense.

Cincizeci și cinci dintre subiecții care au raportat dureri de genunchi după ce au participat la un test de performanță standardizat au primit tratament placebo (n = 28) iar ceilalți au primit colagen UC-II (40 mg pe zi, n = 27) timp de 120 de zile. La pacienții care au primit colagen s-au observat îmbunătățiri semnificative ale gradului de flexie și extensie a genunchiului, precum și diminuarea timpului de recuperare după efort intens (în comparație cu grupul care a primit placebo).

Colagen peptan – un alt ingredient minune 

Pe lângă Colagenul tip 2, Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra conține și Colagen Peptan, Peptidele de colagen Peptan® fiind așa-numitele peptide de colagen tip 1. Acest tip de colagen produs de aceeași companie elvețiană renumită, Lonza, este identic cu cel prezent în oasele și pielea umană. Cu o comunitate de 16.000 de angajați calificați ce lucrează într-o rețea globală de peste 30 de fabrici, compania elvețiană Lonza combină cunoștințele tehnologice cu producția de clasă mondială și expertiza științifică, reușind să livreze clienților de pe piețele farmaceutice, biotehnologice și de nutriție produse inovatoare, care-i ajută să trateze o gamă largă de afecțiuni.

Peptidele de colagen Peptan® sunt optimizate pentru biodisponibilitate, forma lor hidrolizată făcându-le ușor digerabile. Peptidele acționează ca niște adevărate blocuri de construcție, innoind țesuturile pielii, oaselor și articulațiilor. Numeroase studii științifice au demonstrat beneficiile suplimentării cu colagen pentru sănătatea articulațiilor și a oaselor, dar și pentru frumusețea pielii și încetinirea proceselor de îmbătrânire.

Glucozamina, ca și condroitina, provine, în mod natural, din cartilaj. Utilizarea terapiilor integrative pe bază de glucozamină și condontrină au efect în special la persoanele cu gonartroză și osteoartrită, încă de la formele de debut, dar și în cazul persoanelor foarte active sau care practică sporturi solicitante ce presupun presiune constantă pe articulații (alergat, jogging, sărituri).

La ora actuală există suficiente dovezi științifice în sprijinul utilizării sulfatului de glucozamină în tratamentul osteoartritei genunchiului, deoarece aceasta substanță s-a dovedit utilă în consolidarea cartilajelor.

MSM (metilsulfonilmetan) este o substanță pe baza de sulf care se găsește în mod normal în plante, organisme animale si in corpul uman. Este una dintre cele mai ușor de administrat substanțe pe baza de sulf, deoarece nu are miros neplăcut și nu irită pielea în caz de administrare îndelungată. Administrarea de MSM reduce procesele inflamatorii din organism, acesta fiind recomandat în afecțiuni ca osteoartrita, artrita reumatoida, tendinita, bursita, inflamații nervoase sau musculare, sindrom premenstrual. MSM reduce afectarea musculară și diminuează efectele stresului indus de efort fizic îndelungat.

Acidul hialuronic este o polizaharidă și este una dintre principalele componente ale matricei extracelulare, având rolul important de a menține hidratarea în țesuturi. Acidul hialuronic este folosit în tratamentul afecțiunilor osoase deoarece lubrifiază cartilajele și articulațiile, prevenind degradarea acestora. Oferind susținere articulațiilor, acidul hialuronic poate preveni o serie de afecțiuni precum osteoartrita.

De ce să alegi produsele Balkan Pharmaceuticals 

Combinația de substanțe folosite la obținerea suplimentului Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra are o puternică acțiune antiinflamatoare, accelerează recuperarea, ajută la reconstruirea oaselor și a cartilajelor, ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea acestora.

Balkan Pharmaceuticals este o companie farmaceutică fondată în 2006 a cărei misiune este aceea de a ajuta oamenii să trăiască o viață sănătoasă și cât mai îndelungată.

Pentru atingerea acestor obiective, compania folosește cele mai recente rezultate ale cercetărilor din domeniul farmaceutic, producând și furnizând medicamente de înaltă calitate pentru prevenirea și tratarea a numeroase boli. Încă de la înființare, Balkan și-a propus ca obiectiv principal să producă numai medicamente de calitate care să fie, de asemenea, accesibile, în funcție de puterea de cumpărare a cetățeanului mediu.

Calitatea produselor Balkan Pharmaceuticals este recunoscută pe plan național și internațional. Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este produs într-o fabrică acreditată GMP (Good manufacturing practice) și este supus numeroaselor teste în procesul de fabricație pentru a verifica puritatea ingredientelor.

source:https://sportm.ro/balkan-pharmaceuticals-joint-support-ultra/

IMPORTANT NOTE

11111

Due to the increasing reports of fraud using the Balkan Pharmaceuticals trademark, we inform you that:

  1. The ONLY official website of the company is https://balkanpharmaceuticals.com/
  2. Balkan Pharmaceuticals does NOT sell products through online stores and e-mails
  3. Balkan Pharmaceuticals does NOT ship packages and does NOT request payments through Western Union, MoneyGram or other international transfer systems (SWIFT, BTC, Crypto currencies) 
  4. All employees at Balkan Pharmaceuticals exclusively use corporate email addresses with domain @balkanpharmaceuticals.com. Please check this when responding to e-mails. Any request to make contact through other addresses is an attempt of fraud!
  5. We recommend that you learn about the latest methods of protection of Balkan Pharmaceuticals products, as well as verify the authenticity of our products, via https://b-p.md/

The health of our patience is our type priority.